FYSIO CAMP

GILLELEJE

. udendørstræning i Gillelje & omegn

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab I Gilleleje

Ved Amfieteatret i Folkeparken finder du vores anmelderoste forløb i hjertet af Roskilde. Midt i den store park bruger vi træner, trapper og vores egent medbragte udstyr, til at sikre dig en sjov & effektiv træningsoplevelse med garanti for resultater

Ved Amfiteatret i Hedeland kan vi præsentere et træningsspot langt ud over det sædvanlige. Omgivet af storslået natur og med en verden af udendørs træningsmuligheder, får du her et transformende trænfingsforløb på en helt ny måde.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

Visionen med Fysio Bootcamp ved Strandbakkerne er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb for en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i Gilleleje og omegn.

Vi ønsker at tilbyde dig et ekstraordinært bootcamp-forløb, som vil accelerere din styrke, opstramning og fedtforbrænding, mens du systematisk vil opleve at blive mere smertefri i processen.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere fra Gilleleje og omegn i mål med en sundere krop og hverdag, end Fysio Bootcamp ved Strandbakkerne.

Som Gillelejes største og mest anmelderroste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi med afsæt i tusindvis af succesfulde krops- og sundhedstransformationer skabt en unik metode, som har bevist at virke.

Fysio Bootcamp ved Strandbakkerne er nemlig træningens svar på en multivitamin, bestående af fysioterapi, fitness og fællesskab i det fri. En magisk kombination med potentialet til at løfte din fysiske og mentale sundhed til helt nye højder.

Med vores faste træningsbase ved Strandbakkerne i Gilleleje, har vi gjort det muligt for dig at blive en del af et motiverende og inkluderende fællesskab, som vil gøre din træning til en leg.

Uanset niveau, form, alder eller eventuelle skadeshistorik er der plads til dig ved Fysio Bootcamp i Gilleleje.

Her er du garanteret den professionelle fysioterapeutiske hjælp, som du har brug for, til at opnå en sikker og udbytterig træning. Et stærkt og langtidsholdbart fundament for smertefrihed og en funktionel krop med energi og overskud i hverdagen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar til at hjælpe dig ved Strandbakkerne, Gilleleje, samt i vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og urorpligtende snak om vores træning i Gilleleje?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning