FYSIO CAMP

HOLBÆK

. udendørstræning i Strandparken, Holbæk

Afspil video

Læs mere om vores udendørstræning i Holbæk

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

Visionen med Fysio Bootcamp ved Strandparken er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb, for en stærk og smertefri krop, uanset hvor du er i Holbæk og omegn.

Vi tilbyder et enestående bootcamp forløb, som vil booste din styrke, opstramning, og fedtforbrænding. Gennem processen vil du mærke en gradvis reduktion i smerter.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere Holbæk-borgere i mål med en sundere krop og hverdag, end Fysio Bootcamp ved Strandparken.

Som Holbæks førende og mest anmelderroste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi, baseret på utallige succesfulde krops- og sundhedstransformationer, udviklet en unik metode, som er bevist effektiv.

Fysio Bootcamp ved Strandparken er træningens svar på en multivitamin: en fusion af fysioterapi, fitness, og fællesskab under åben himmel. En kraftfuld kombination med potentialet til at booste både dit fysiske og mentale velvære.

Med vores centrale placering ved Strandparken i Holbæk, byder vi dig ind i et motiverende og inkluderende fællesskab, hvor træningen føles som leg.

Uanset niveau, form, alder eller tidligere skadeshistorik, er der en plads til dig ved Fysio Bootcamp i Holbæk.

Du er her garanteret professionel fysioterapeutisk vejledning, sikrende dig en effektiv træning. Et solidt fundament for langvarig smertelindring og en krop der fungerer optimalt med mere energi i hverdagen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi sidder klar til at bistå dig i vores lokale i Holbæk og gennem vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørstræning i Holbæk?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning