FYSIO CAMP ØRESTAD, KBH

. udendørstræning i Ørestad

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i Ørestad, KBH

Byparken i Ørestad i København er ikke kun en smuk lokation, men også et ideelt sted til fysisk træning og bootcamp-aktiviteter. De naturskønne omgivelser skaber den perfekte ramme for intensiv træning og udendørs fitness. Så hvis du leder efter et sted at udfordre dine fysiske grænser og samtidig nyde naturens skønhed er Byparken i Ørestad, det ideelle sted for din næste bootcamp.

I Amager Strandpark kan du nyde en forfriskende & udbytterig udendørstræning, hvor hav og det grønne parkområde mødes. Du finder vores træningsstation foran Sneglehuset, hvor vi har alt hvad vi skal bruge til at løfte din fitness & smertefrihed til nye højder.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

Visionen med Fysio Bootcamp i København er at præsentere et udendørs fysioterapiforløb, der transformerer din krop til at være fit og smertefri på den sjove måde.

Deltag i et unikt bootcampforløb i skovens naturskønne omgivelser, hvor du vil opleve en boost i din styrke, opstramning og fedtforbrænding. Under forløbet vil du også systematisk opleve at blive mere smertefri.

Med sin placering i og omkring København har Fysio Bootcamp skabt en træningsmetode, der kombinerer fysioterapi, fitness og fællesskab i det fri. Det er træningens multivitamin, en metode med potentialet til at booste din fysiske og mentale sundhed.

Uanset din form, alder eller tidligere skadeshistorik, vil du finde en plads i Fysio Bootcamp i Hjem Skov. Her vil du opleve professionel fysioterapeutisk vejledning, der sikrer dig en effektiv træning, og skaber et solidt fundament for en krop i balance med energi og overskud.

Hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe dig med dine behov vedrørende Fysio Bootcamptræning.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores træning i Byparken, Ørestad?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning